Blogger Backgrounds

November 7, 2011

Selamat menjamu selera


Hi semua.. Disebabkan dah lama tak updat blog sebab raya punya pasai.. Jadi sy mengambil keputusan utk mengucap kan kepada semua muslim Selamat Hari Raya Aidil Adha. Amacam? Best raya? Ada tengok lombu tak? Hehehe.. Kalau nak tau kita balik kampung kita kat Tapah, Perak masa raya haritu.. Best la jugak.. Memang betul2 suasana kampung. Dan saya menjadi kampung girl yang memakai kain batik untuk mandi di telaga belakang rumah Opah :p Okay.. Apa2 pun saya nak saji kan kome dengan poto2 raya haji saya :D

Selamat menjamu selera :p

Ini semua skuad kaki tengok lombu.. Semua ni sepupu sepapat ;)

 Lombu sobolom disomboloih..

 Posing kejap :p

 Aik belom lagi..??

 Haaa dah selamat disomboloih dh..

 Ini saya nak bergambo dengan lombu :p hihi

 Ni pula gambar dengan Akak saya..

 Ni jelas sikit.. :p Ape? Saya nampak mcm kakak?? Ok fine!
Maleh lyn kome baik layan daging panggang...

Tadaa!! :p
Dah habis tu. Malam tu kami buat bbq bako daging korban.. sedappp!! :D

Hehe itu je nak tunjuk..
Terima kasih krn membaca ye :)

8 comments:

Ct Mawa said...

selamat hari raye! :D

Lissa Allemanda said...

Selamat hari raya Ct Mawa :D

haadziq said...

oo..org tapah..hehe..selamat hari raya!

Lissa Allemanda said...

ye.. selamat hari raya jugak :D

Phat said...

selamat hari raya..

Lissa Allemanda said...

Selamat hari raya :p

nurul ezzatie zulkarnain said...

slamat ari rayer..


tag kamoo kat cni..

http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2011/11/beauty-contest-from-aina-rahman.html

Abg Stalker said...

mke sebijik kakak..haha.sempat posing time lombu nk somboleh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2009-2011 Syasya Nadzeri. All Right Reserved.