Blogger Backgrounds

November 1, 2011

Aku Cantik & Abg Stalker


Hari ni nak join segmen dari Abg Stalker. Dah Abg Stalker sendiri promote suruh join kan tak kan tak nak join pulak, nanti merajuk kang terus bukak topeng tak jadi Abg Stalker dah ye dak? Hahahaha :p

So kat sini saya tepek kan header Abg Stalker 

*utk maklumat lanjut boleh kelik gambar atas ni*

Pertama yang kena ada ialah gambar passport, tapi disebabkan dan di kerana kan saya takda jadi boleh upload gambar yang sopan.. tengah godek2 album nak cari gambar sopan dan tak mencolok mata ni :p
.
.
.
.
.
.
Okay dah jumpa, disebabkan Abg Stalker punya muka hijo kan, jadi saya tempek gambar saya pakai hijo jugak ye. Inilah hasihnya :D

*Sopan dan tak mencolok mata kan :p*

Di sini saya bagitahu nama penuh/glamer, saya pilih nama penuh.
Nama penuh Syasya Binti Nadzeri.
Ye dalam IC macam ni tak tipu.
Saya berumur 18 tahun dan status
'In a Relationship'
HAHAHAHA

3 Sebab kenapa saya cantik :-

Cube tengok lagi sekali muka I ni


1) Tengok muka comel cantik kan? Jelingan manja lagi tu.. So sebab tu la cantik! :p

Kedua

*gambar dulu2 masa 1st try lukis muka org*

2) Kedua sebab saya pandai melukis dan lukisan saya semua cantik macam tuan yang lukis jugak :p

Ketiga


3) Sebab saya pandai main piano lagu Bruno Mars, 'Nothing on you' kan lirik dia ada ckp "beautiful girls all over the world" so sebab tu saya cantik.

Dan yang terakhir...
4) Keempat.. Amboi melampau sampai nak keempat. Udah2 la mengembangkan diri tu. Hehe :p

Okay itu saja ye. Terima kasih kepada Abg Stalker sebab buat segmen macam ni. Dapat jugak merasa puji diri sendiri :p

Sekian dari saya.

Terima Kasih kerana sudi membaca :)


7 comments:

TeAqArH said...

seni orgnye...^_^

Abg Stalker said...

hahahah..melebih lak smpai 4 ek.xpe2,20 pun abg terima.bkn senang nk ngaku kecantikan diri.tq syasya! ;)

Lissa Allemanda said...

hihi.. thnks :p

Eida Arina said...

wah...cantiklah kak....muka kak mcm diana n linda rafar la.....perrrrhhhh!!!!

Lissa Allemanda said...

yeke mcm diana rafar? hekhek :p tq!

Eida Arina said...

yup...sejibik...u welcome :)

Nana Jay said...

awk mmg cantek :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2009-2011 Syasya Nadzeri. All Right Reserved.