Blogger Backgrounds

November 1, 2011

Rindu......


Masuk harini, lagi 14 hari je sebelum menjadi perantau. 
Macam2 rasa ada, rasa gembira, rasa takut, rasa berdebar debar lepas tu rasa,
"rasa sayang heh rasa sayang sayang heh,
heh lihat nona jauh rasa sayang sayang heh"
*Sambil berdikir barat sikit*

Yela, 15hb Nov ni I nak fly dah.. Sedih la nak berjauhan dengan family dan kawan2.. Macam ramai kawan je kan, padahal kawan ada 4 orang je :p 

Macam mana la hidup di perantauan ni ye? Korang mesti tertanya tanya di mana lokasi yg I akan jadi perantau ni kan? Ok la malas nak buat korang tertanya tanya, I nak sambung study. Nak fly ke Manchester nanti.. 


Hehe, gurau je. 
Kueng kueng kueng kena tipu. 
Sbenarnya nak fly ke sini.

*gambar ni edit semata mata ye*

Hahahaha jangan marah noh..
I nak fly ke Machang, Kelantan laa..Takde la jauh mano pong sbenanye. Tapi disebabkan tak pernah jejak kaki kat Kelantan seumur hidup kat Malaysia ni.. Terasa macam hidup kat perantauan la pulop!

Lagi yang paling rindu bila dah fly nanti. Ceh nak jugak guna ayat fly tu. Takpa2 bukan selalu kan :p
Yang paling rindu ialah I punya Baby..

Meh tunjuk gambar baby ni sikit..

*menggayakan baju hard rock moscow*
BF bagi baju tu :p

Ini la Baby I.. Nail nama dia. Muhammad Izz Nail. Enshem kan macam orangnya?
Sebab apa rindu? Yela sebab hari2 makan sama2. Bangun pagi pergi beli donut kat kedai nasi lemak sama2, tido sama2.. Dan yang paling dirindui ialah nak 'ngompol' sama2.. Hahaha takda la kitorang tak ngompol la :p

Lagi akan rindu masakan mama yang tercinta.

*nak cium mama*

Lagi kan, tibe2 terasa rindu kat tempat belajar lama..
Kat mana? Kat Multimedia University Melakau..
Ini sedikit memori tercipta semasa di MMU Melakau..








Okay itu saja nak bagitau harini.. 

Terima kasih kerana sudi membaca :)


5 comments:

Ct Mawa said...

wah..kt kelantan msok u mane??goodluck eyh :)

faridah nazurah said...

comelnya muka dia :)

Lissa Allemanda said...

ct mawa : masuk uitm machang.. hehe.

faridah : terima kasih. hihi malu :p

Abg Stalker said...

kuat rindu dia ni..comel baby,adik eh?sama comel. :)


syasya,jom masuk segmen abg.mmg teringin nk promote syasya la. :D bole abg jwb tag skli nti.

Lissa Allemanda said...

aah adik :p ohh boleh2. japlg sy masuk segmen abg :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2009-2011 Syasya Nadzeri. All Right Reserved.