Blogger Backgrounds

November 2, 2011

"Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani"


Di malam yang syahdu ini.. I nak masuk satu GA by Cik Puan Bunga.

Sebarang info boleh kelik gambar atas ni okay :)

Okay kita start ye.. Antara kritikan kritikan yang akan diberi oleh I untuk
.geek in the pink.
Pertama : Nama blog .geek in the pink. Tapi unsur pink tu sikit sangat.. Tambah la banyak sikit unsur ke-pink-ngan tu :p
Kedua : Kat header letak nama Cik Puan Bunga. Tapi... Awat gambar kasut dengan beg cik kak oi..? Hang boh la gambaq bunga rose pink ka.. Tukaq background bunga2 ka.. Kan matching ngn nama Cik Puan Bunga tu.

Hang sabaq sat noh Cik Puan Bunga, hang toksah duk nangeh dulu sebab cheq tak habeh kritiq blog hang lagi.

Ketiga : Entry semua best2.. GA pun mantop2.. Haaa, Tukaq gambar kat blog hang. Tuka pakai baju pink and pegang bunga ke.. kan lagi sesuai la dengan blog Cik Puan Bunga ni.

Okay tu ja kritikan dari saya. Takmoh nangeh ya Cik Puan Bunga.

Bagi entry yang saya rasa best di blog Cik Puan Bunga ialah entry 

Sebab apa? Sebab giveaway dia semua banyak warna PINK!! saya suka pink sbenanye :p Sweet gitu! Kan kan.. Kita sama suka pink! Hehehe.. 

Itu saja isi untuk Mega Giveaway CPB ni..
Dan saya tag dua org disini 

http://yien9897.blogspot.com/
http://merahitujambu.blogspot.com/

Selamat maju jaya :D


10 comments:

merahitujambu said...

wah...kena tg..insyaALLAH kerajinan sy join eh..terima kasih

Cik Puan Bunga said...

HEHEHEHE AMBOIH AMBOIHHH! Habis kutuk ya!

Thank you! ^___^

Abg Stalker said...

hahahah..mmg dia kutuk hbs2.jujur2..:)

Lissa Allemanda said...

hehehe jgn marah ye :p

ir yien 9897 said...

thankz yerh tag saya :)

syggg lebih lah..heheh

Lissa Allemanda said...

sama2 ir yien.. syg lebih jugak :p

Fatin Nadia said...

syoikk jugak main kritik2 ni eyh.. haha

Fatin Nadia said...

syoikk jugak main kritik2 ni eyh.. haha

Joanna R. said...

You have been tagged by me. Here
http://joannatalksalot.blogspot.com/2011/11/lil-bit-of-confusion.html

J. Hass said...

ramai orang comment.. nak comment jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2009-2011 Syasya Nadzeri. All Right Reserved.