Blogger Backgrounds

November 25, 2011

UiTM dihatiku.....


Lama sangat tak hapdek blog ni.. Rindu kat semua follower :p hahaha.. 

 Nah tepek gambar bosan tak tau nak buat apa sebab kat sini hari Jumaat cuti!
Berehat sebentar bersama kitkat. Tapi adik aku kata "berehat sebntar bersama budu".. Pon boleh.. hahaha..
Tak da la.. Sekarang ni ada kat Kelantan. Baru masuk UiTM Machang ni.. Busy dengan orientasi yang macam TUTTTT.. Tak best langsung orientasi dia. Tapi yang best kat sini buat masa sekarang ialah


 Gambar ni amek kat google je sebab tak sempat nak tangkap gambar masa beli2 makanan, dalam otak fikir nak makan je.. Bak kata org kebulur.. haha

1. Makanan dia sebab murah dan sedap.. Nasi dengan ayam percik baru RM3! Nasi kukus ayam berempah pulak baru RM3.50. Murah kan? Memang gemok la aku kat sini 2 tahun sengah. 

 gambar google jugak. sebab camera tak bagus bila tgkp gmbr tak npak kabus2 tu.. hahaha..
2. Cuaca.. Disebabkan sekarang kat sini hujan dan musim banjir. Kabus setiap masa dan suhu setiap hari 23° memang rasa sejuk sampai ketulang.. Kalau tido lagi takyah cakap la memang rasa taknak bangun je. Haha
 
3. Bahasa.. Kat sini semua oramng pakat cakap kelantan, bak kata orang sini kechek klate :p Aku pun kechek la kat sini. Best jugak ckp klantan ni.. Kalau tempat lain cakap Teh o ais tapi kat sini Teh o ben.. 

Okay ini je la dulu untuk harini ok.. Ada masa nanti update lagi.. Terima Kasih sudi membaca k :p


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2009-2011 Syasya Nadzeri. All Right Reserved.