Blogger Backgrounds

October 30, 2011

4 Lelaki yang saya rasa HOT and Sepaiseyhhh


Untung la lalaki lalaki hot ni dapat masuk dalam belog saya :p 
Ini adalah top 4 yang termasuk dalam carta blog saya ye.
Yang pertama sekali yang saya rasa hot ialah....

jeng jeng.. 

Justin Bieber!!!!! 
Horayyy Horayyyy..


Eh salah, 
Ni Justin Timberlake la.. 
Hahahaha.. Kenapa dia hot bagi saya? Sebab ye la korang tengok badan dia pun dah tau kan hot.. Walaupun 6pax tak nampak sangat, tapi tengok la tangan dia urat2 tu plus mata dia biru pulak tu yg lagi hot tu! 
Aww sexayyhh! 

Ok tempat kedua naik kepada....
Haa baru betoi 
Justin Bieber!!

yeah beibeh beibeh beibeh ooooo..



Fuhhh~ Comel betul la bieber ni. Ish cair I tau. Lagi dia dapat tempat kedua sebab saya selalu tweet dengan bieber.. Walaupun You tak balas I tetap akan tweet You sampai bila2 Baby.. Bila I rasa dah give up You tak balas2 tweet I, I akan ingat kata kata You Baby,
"Never say Never"

Sedih sebab I bukan Your Favourite Girl..

Tapi takpa, kita still ada No. 3
Iaitu 

Leh Meng Hoi!

Hoyeh Hoyeh!! 
Lee Min Ho la..


Alolo sengih sengih pulak dia dapat No 3 ye. Ok la saya bagi tahu awak sebab apa awak No 3 ok. Sebabnya.. Saya suka tengok cerita korea la. Tapi yang saya pelik tu, bila cerita korea yang saya tengok je mesti ada awak. Bila awak ada je mesti saya tengok cerita korea tu. Hahaha. 

Ok tak kelakar.
NEXT!!

Jantung hati saya iaitu
......
.....
....
...
..
.

Taylor Lautner!
Sexy la ayang ni lagi tough ni tu yg buat I jatuh hati kat U ni.


Eh apo gambar ni? Salah upload la. Takpe la, saja nak bagitau sumorang yang masa kita mula mula couple dulu U gemok camni tapi I tak kesah pun. Nampak tak betapa sayangnya I kat You sayang..

Ok la saya masuk gambar terbaru U. Nanti mesej nak merajuk pulak. 
Jap Jap..
.
.
.

Ok dah..
Ni baru yang terkini..
Cam tak caya kan.



Tapi I sedih la bila U dah tough macam ni. Yela masa U gemok dulu I sorang je nak U. Tapi bila dah macam ni hot dah masuk TV sume, U lupa kat i. Sampai hati U..
Tapi takpa, I akan tunggu U. I masih simpan hadiah yang U bagi kat i. Untuk jaga I memalam..

Ni la hadiahnya..


My Dream Catcher.. 
Terima Kasih Taylor.

------------------------------------------
Sampai sini je untuk harini..
Thanks for reading :D
-------------------------------------

 

6 comments:

J. Hass said...

ape gambar2 semua separuh bogel je ni?? nice entry :)

sabry oppa said...

nice entry n ayat u sweet

Anonymous said...

(-.-)........r u ok syasya??? miss u
<3

Lissa Allemanda said...

syamim : aah smua separuh bogei..

sabry : thank you.. hihi

anonymous : im okay.. :p

Eida Arina said...

hahahahahah....pndai kak buat lawak.....lebih2 lgi masa kat gmbr taylor lautner tu...oh...my BF tu kak!!!!sapelah pi edit dia jdi gemuk...x patut x patut...hihi

Lissa Allemanda said...

hehehe.. terima kasih sudi gelak ye eida :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2009-2011 Syasya Nadzeri. All Right Reserved.